Reizen naar Schalke 04

We raden aan om voordat je naar het stadion reist goed weet wat je te wachten staat. Daarnaast hebben we op deze pagina alle reisopties opgesomd. Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons dan weten en we gaan voor je aan de slag.

Alle reisopties

  1. Auto
  2. Vliegtuig
  3. Trein

Met de auto naar Schalke 04

De meeste Nederlanders reizen met de auto naar Schalke 04. Het voordeel is dat de Veltins arena, de thuishaven van Schalke 04, dicht bij de Nederlandse Grens ligt. Daarnaast is het voordeel wanneer je met de auto reist dat je flexibel bent en zelf kunt bepalen wanneer je wegrijdt en weggaat. Tenslotte kun je de brandstofkosten met je medepassagiers delen waardoor je voordeliger uit bent dan andere vervoersmiddelen.

Als je met de auto gaat, kun je het beste het adres Adenauerallee 110, Gelsenkirchen of Willy-Brandt-Allee 50, Gelsenkirchen in de navigatie tikken. Dit zijn namelijk de adressen van de parkeerplekken rondom de Veltins Arena. Ben je benieuwd naar andere parkeerplekken? Kijk dan hier waar je kunt parkeren bij de Veltins Arena.

Hou ongeveer rekening met een reistijd van 90 minuten. Dit is afhankelijk van het vertrekpunt uit Nederland. Het voordeel is dat je in Duitsland iets harder mag rijden dan in Nederland, dus zou je er eventueel sneller over kunnen doen. We raden aan om met de auto te gaan, omdat dit voordeligste en snelste vervoermiddel is.

Met het vliegtuig naar Schalke 04

Het dichtstbijzijnde vliegveld vanaf Gelsenkirchen is Düsseldorf. Vliegveld Düsseldorf ligt 45km van het stadion vandaan. Wanneer je vliegt naar dit vliegveld zal je dus een taxi of het openbaar vervoer moeten pakken om bij het stadion te kunnen komen.

Wanneer je met de trein verder wil reizen, zal je eerst terug moeten naar het centraal station. Dit kun je doen door de bus te pakken. Vervolgens kun je vanuit centraal station doorreizen naar de Veltins Arena. Totaal zal je hier 2 uur over doen. Wanneer je een taxi pakt doe je er veel korter over, namelijk een half uur.

Met de trein naar de Veltins Arena

Met de trein naar een voetbalwedstrijd vanuit Nederland is redelijk te doen. Neem simpelweg de trein richting Oberhausen, reis vervolgens door naar Gelsenkirchen centraal station. Vervolgens kun je de lokale trein nemen naar het stadion. Wanneer je aankomt op Gelsenkirchen centraal station zul je merken dat het druk is, je kunt de menigte volgen om bij het stadion komen

Een wedstrijd bezoeken van Schalke 04. Kijk hier hoe je aan tickets kunt komen!

Met de auto naar Gelsenkirchen? Kijk hier waar je kunt parkeren!

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Reageer!