Het verhaal achter Europese Voetbal Tickets

Europese Voetbal Tickets is de website voor alle informatie die je moet weten wanneer je een Europese voetbal wedstrijd gaat of wilt bezoeken. Alle informatie op één plek, helemaal gratis. De reden van het opzetten van deze website is eigenlijk heel simpel. Een aantal jaar geleden hadden we het idee om een aantal voetbal wedstrijden te bezoeken in het buitenland. Tijdens onze zoektocht naar kaarten kwamen we erachter dat de prijzen tussen ticketverkopers en kaarten via de club ver uit elkaar lagen. Daarom probeerden we wedstrijd tickets te regelen via de webshop van de desbetreffende club. Echter kwamen we daar achter dat je te maken krijgt met een andere taal, betalingsmethoden en voorwaarden. Na een lange zoektocht hebben we uiteindelijk tickets kunnen regelen. De wedstrijddag naderde en we zaten nog vol met vragen; wat is de handigste reisoptie? Waar kunnen we eventueel parkeren? Hoe vroeg moeten we aanwezig zijn?

Door dit omslachtige proces hebben we besloten om al deze informatie op één website te zetten, zodat andere voetballiefhebbers voor een normale prijs een voetbalwedstrijd in het buitenland kunnen bezoeken. Daarnaast kunnen ze zorgeloos op pad gaan, omdat ze alle belangrijke informatie op deze website hebben gelezen. Heb je vragen, opmerkingen of aanvullingen op website? Dan horen wij dat graag! We willen onze website zo goed mogelijk aansluiten op de wensen en behoeften van de bezoeker!

Zoals je misschien hebt opgemerkt zijn de landen Engeland en Spanje nog niet aanklikbaar, hier zijn we druk mee bezig.

patrick

Patrick Wessels

Leuk dat je onze website bezoekt! Mijn naam is Patrick en sinds mijn jeugd heb ik al een passie voor voetbal. Als ik één tip mag geven, raad ik je aan om een wedstrijd van Borussia Dortmund te bezoeken. De Duitse voetbalsfeer is daar prachtig, ligt relatief dicht bij Nederland en is een topclub in Europa. Als je éénmaal de Gelbe Wand hebt gezien, wil je veel vaker terug naar Dortmund! Heb je vragen? Laat het ons dan weten.

Wietse van 't Spijker

Welkom bij Europese voetbaltickets, mijn naam is Wietse. Sinds mijn jeugd voetbal ik al graag en ben ik in veel voetbalstadions geweest. Waar ik momenteel naar uit kijk is de wedstrijd Liverpool-Manchester United in het Anfield stadium. De north west derby die ik van mijn bucketlist kan afstrepen! Tijdens deze voetbalreis zal ik mijn ervaringen en tips met jullie delen. Vragen? Laat het ons gerust weten!

Berichtje achter laten?

Wil je een berichtje achterlaten, heb je een vraag of wil je graag met ons samenwerken? Leuk, dan komen we graag met jou in contact! Stuur ons een e-mail en we proberen zo snel mogelijk te reageren!