Reizen naar Borussia Dortmund

Het grote voordeel van een wedstrijd bezoeken bij Borussia Dortmund is de korte reisduur. De reistijd van Utrecht naar Borussia Dortmund bijvoorbeeld: twee uur en een kwartier rijden. In verhouding met andere voetbalwedstrijden in het buitenland is dit echt een korte reisduur. Er zijn verschillende manieren om de reis naar Borussia Dortmund af te leggen. Op deze pagina brengen wij de beste, snelste en gezelligste manieren om naar Borussia Dortmund af te reizen. Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Laat dan een reactie achter onderaan deze pagina.

#1. Met de auto naar Borussia Dortmund

Het grote voordeel om met de auto te gaan is de vrijheid. Zelf bepalen wanneer je weg wilt zonder op andere mensen te hoeven wachten. Dat geldt voor zowel de heen- als de terugweg. Of toch nog even wat anders doen dan gepland en nog even lekker uiteten. Naast dat het veel vrijheid biedt is met de auto naar een wedstrijd van Borussia Dortmund ook de snelste manier. Besloten om met de auto te gaan en bijna bij het stadion ‘Signal Iduna Park’ van Borussia Dortmund? Bekijk hier dan de handige tips voor het zoeken van een parkeerplek. Maar mocht je niet over een auto beschikken, geen paniek. Er zijn nog genoeg andere opties.

#2. Met de bus naar Borussia Dortmund

Grote voordelen van reizen met de bus is dat er ontspannen naar de wedstrijd toegeleefd kan worden. Dit geldt helemaal voor groepen die een wedstrijd van Borussia Dortmund willen beleven. De chauffeur van de bus zorgt voor een veilige rit terwijl je als groep ontspannend naar de wedstrijd kan toeleven. Er kan veel gepraat worden over de wedstrijd met eventueel lekkere (alcoholische-) versnaperingen.

Wat betreft opstapplaatsen voor de bus naar Dortmund geen gebrek. De bus van Amsterdam naar Dortmund wordt al aangeboden vanaf €16,-. Door verschillende busmaatschappijen is het mogelijk om vanaf meerdere plaatsen in Nederland op te stappen. Er kan gemakkelijk via de website van GO Euro kan er gemakkelijk worden gekeken welke busreizen naar Dortmund worden aangeboden.

#3. Met de trein naar Borussia Dortmund

Geen zin om met de auto of bus te gaan omdat je bijvoorbeeld wagenziek bent? Het is mogelijk om met de trein naar een wedstrijd van Borussia Dortmund af te reizen. Helaas is er geen rechtstreekse treinverbinding van plaatsen in Nederland naar Dortmund waardoor enkele keren overstappen nodig is. Houd daarbij ook rekening met slechte aansluitingen op late tijdstippen. Maak er dus eventueel een gezellig uitje van met een extra dag.

#4. Met het vliegtuig naar Borussia Dortmund

Nog bijvoorbeeld airmiles over of om een andere reden genoodzaakt om met het vliegtuig een wedstrijd van Borussia Dortmund te bezoeken? Het is namelijk ook mogelijk om met het vliegtuig naar Borussia Dortmund af te reizen.

 

Wil je een wedstrijd bezoeken van Borussia Dortmund? Lees hier alles om tickets te kunnen bemachtigen!

Tips voor een goede parkeerplek bij Borussia Dortmund? Op deze pagina worden verschillende opties gegeven.

Wist je dat je gratis gebruik kan maken van het OV voor en na de wedstrijd van Borussia Dortmund? Bekijk hier alle tips.